Reclamebureau Christiaan Hoogeveen

What keeps us busy
is our passion.

Design / branding

Met passie zetten wij uw boodschap om in een visueel aantrekkelijk beeld die uw doelgroep raakt. Een explosie van kleur of juist minimalisme? Groots of bescheiden? Schreeuwerig of stijlvol?

Uw huisstijl en de positionering in de markt verzorgen wij graag voor u. Dit volledig afgestemd op uw doelgroep, B2B of B2C.
Dankzij onze brede interesse en grote klantenkring (ruim 250 klanten) zijn wij inzetbaar in elke sector.

Magazines

Periodieken ontwerpen is onze passie. Wij mogen voor onze klanten inmiddels ruim 10 titels verzorgen. Dat varieert van alleen het ontwerp tot aan het leveren van drukwerk en het volledige verzendproces naar de deurmat. De periodieken die wij mogen verzorgen zijn o.a. magazine’s, vakbladen, nieuwsbrieven en maandelijks terugkerende uitingen.

Media

Moderne media is binnen een paar jaar oud nieuws. Laat ons u adviseren wat nu cool of in is. Onder media valt ook het ontwikkelen van een website. Hierin zijn wij inmiddels Word-press specialisten geworden. Dit biedt ongekende mogelijkheden en heeft een zeer gebruiksvriendelijk content management systeem voor de gebruikers.

Photography

Wij verzorgen ook geregeld de fotografie wanneer wij een huisstijl of website ontwikkelen. Hierin staat stijl, herkenbaarheid en professionaliteit centraal.

Outdoor and indoor advertising

De uitrol verzorgen van uw huisstijl is voor ons een must als wij het ontwerp mochten doen. Dan hebben wij controle over de kwaliteit en de uitvoering. Zodat uw bedrijfsuitstraling maximaal tot zijn recht zal komen. Een compleet team van specialisten staat klaar om elk project van welke omvang dan ook voor u uit te voeren. Ook de locatie boeit niet. Wij hebben klanten van Nijeveen tot in China. 

Printing

Als wij een krachtige huisstijl neerzetten dan moet dat op papier ook knallen. Welk papiersoort, kleur en afwerking past het mooiste? In samenwerking met diverse betrouwbare drukkers zorgen wij dat dit ook van het papier afknalt.
The goal of a designer is to listen, observe, synthesize, and glean insights that enable him or her to make the invisible visible.
All architecture is shelter, all great architecture is the design of space that contains, cuddles, exalts, or stimulates the persons in that space
As an architect, you design for the present, with an awareness of the past, for a future which is essentially unknown.