Reclamebureau Christiaan Hoogeveen

What keeps us busy
is our passion.

Design / branding

Met passie zetten wij uw boodschap om in een visueel aantrekkelijk beeld die uw doelgroep raakt. Een explosie van kleur of juist minimalisme? Groots of bescheiden? Schreeuwerig of stijlvol?

Uw huisstijl en de positionering in de markt verzorgen wij graag voor u. Dit volledig afgestemd op uw doelgroep, B2B of B2C.
Dankzij onze brede interesse en grote klantenkring (ruim 250 klanten) zijn wij inzetbaar in elke sector.
Bekijk hier een voorbeeld van een huisstijl.

Magazines

Periodieken ontwerpen is onze passie. Wij mogen voor onze klanten inmiddels ruim 10 titels verzorgen. Dat varieert van alleen het ontwerp tot aan het leveren van drukwerk en het volledige verzendproces naar de deurmat. De periodieken die wij mogen verzorgen zijn o.a. magazine’s, vakbladen, nieuwsbrieven en maandelijks terugkerende uitingen. Bekijk hier een voorbeeld.

Media online / website

Moderne media is binnen een paar jaar oud nieuws. Laat ons u adviseren wat nu cool of in is. Onder media valt ook het ontwikkelen van een website. Hierin zijn wij inmiddels Word-press specialisten geworden. Dit biedt ongekende mogelijkheden binnen de techniek en het webdesign. En Word-press heeft een zeer gebruiksvriendelijk content management systeem voor de gebruikers. Bekijk hier voorbeelden.

Photography

Wij verzorgen ook geregeld de fotografie wanneer wij een huisstijl of website ontwikkelen. Hierin staat stijl, herkenbaarheid en professionaliteit centraal. Bekijk hier een fotoshoot.

Outdoor and indoor advertising

De uitrol verzorgen van uw huisstijl is voor ons een must als wij het ontwerp mochten doen. Dan hebben wij controle over de kwaliteit en de uitvoering. Zodat uw bedrijfsuitstraling maximaal tot zijn recht zal komen. Een compleet team van specialisten staat klaar om elk project van welke omvang dan ook voor u uit te voeren. Ook de locatie boeit niet. Wij hebben klanten van Nijeveen tot in China.
Bekijk hier de buitenreclame van Cardia die wij voor alle locaties mochten ontwerpen, produceren en plaatsen.

Printing

Als wij een krachtige huisstijl neerzetten dan moet dat op papier ook knallen. Welk papiersoort, kleur en afwerking past het mooiste? In samenwerking met diverse betrouwbare drukkers zorgen wij dat dit ook van het papier afknalt.
Bekijk hier de fraaie huisstijl van Boerma ICTO.
The goal of a designer is to listen, observe, synthesize, and glean insights that enable him or her to make the invisible visible.
“Have no fear of perfection—you’ll never reach it.” – Salvador Dali
“Get rid of everything that is not essential to making a point.” – Christoph Niemann
Translate »